A Perfect Getaway (2010)- с цели 3 от 3 възможни обрата!

A Perfect Getaway (2010)

A Perfect Getaway няма да ви откаже от желанието да прекарате меден месец на Хавай, но ще ви накара да си отваряте очите на четири, ако някой в компанията само спомене думата “сценарист”.

Ако гледате екшън-трилъра с подходящата нагласа, в него ще намерите съспенс и цели три от три възможни обрата! Мистериозната двойка психопати не е като в Natural Born Killers, August Underground, или в Surveilllance, но е убивала достатъчно дълго време, за да стане добра в това. Освен това, като всяка себеуважаваща се двойка масови убийци и тази си има правила.

A Perfect Getaway

Правило номер три – не се заседявай твърде дълго в една и съща кожа. Правило номер четири – бъди искрен, дори когато не си. Правата върху правило едно и две държи  David Twohy (“Below”), на когото в Холивуд са гласували почивката на екипа в Рая. За разлика от всички останали, звездата на афиша Мила Йовович е най-малко убедителна, затова пък камерата не спира да ни убеждава в обратното. Партнира й Стив Зан, с разширени като маслини зеници, симпатично напомнящ басиста на RHCP, Флий.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

За зрителя бих добавил и правило номер пет – забави мозъчната си дейност (“ако си достатъчно умна, ще се престориш на достатъчно глупава”- реплика от филма) и се отдай на забава, дори когато вече не са останали много ресурси за това.

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.