Джъд Лоу е олдскул мошеник в Dom Hemingway

Dom Hemingway е душевно разголващ портрет на едноименен олдскул мошеник, който компенсира куция късмет в занаята с родния си (и затворнически) жаргон и сатирични каламбури. Езикът му е дебела антология на тротоарното право.

Dom Hemingway

Отвъд забавното, но без да нагазва в мелодрама, Richard Shepard (Матадор) създава симпатична човешка история за семейния коловоз, по който греховен баща с котлети вместо бакенбарди се мъчи да се върне. И това “мъчи”, Джъд Лоу (с персонален ангажимент към героя) изиграва по театралному чудесно.

Неговият Дом е склонен към произшествия дебел, зализан петел, когото правосъдието изплюва в свят на нелоялност и сложни за семплата му ценностна система нови престъпни схеми. Честолюбивите му очи блестят от накърнено достойнство, а сърцето му страда охотно по славянски. Сцените със секс, наркотици и бандитско перчене забележимо напомнят криминалния фолклор на Гай Ричи, но общата рамка ще повторя, е актов соло портрет, в цял ръст.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.