За Мила Парушева с дума-две е невъзможно

Като собственик на кастинг агенция, работата на Мила Парушева е да отсява и насърчава тези, които искат да изгреят на екрана и да градят кино и шоу бизнес кариера. Две години учи актьорско майсторство в НАТФИЗ. Бачкала е в различни продуцентски къщи, била е барман, сега е и зад софийското “Петно”.
Но не статистиката ме накара да я поканя тук, нито ролята й в новия сериал “Четвърта власт” – там Мила си е супер и баш на място, а споменът от тези издания на Лига на разказвачите, в които вземаше микрофона и разказваше яка история. Както и включването й във видео премиерата на последната книга на брат й,  известния писател Радослав Парушев. Стоеше убедително тогава, не по-малко убедителна е и сега.
За да не будя подозрения в пристрастие, помолих нейни приятели гостували в рубриката да я дефинират с една дума. Гери Турийска каза “Вулкан”; Деян Русев-Bird – “МИЛА”, докато Атанас Атанасов отказа да се подчини на условието:

“За Мила с “дума-две” е невъзможно. Казаното в случая от мен е комплимент без пудра. Пудрата е чужда и на самата Мила! Именно поради това тя носи в излъчването си опита на своята житейска и професионална мъдрост! Имам и забележка… бих искал повече да се усмихва. Мисля, че усмивката и прилича!”

Това съдържание е достъпно само за Премиум членове.
Login Присъедини се
Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes