Тор: Любов и гръмотевици

Форум Филм България

Тор: Любов и гръмотевици – ново самостоятелно приключение на един от най-важните членове на оригиналния екип на Отмъстителите, превърнал се във всеобщ фаворит на феновете. След като спасява Земята за пореден път, Богът на гръмотевиците (Крис Хемсуърт) се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си до момента – търсенето на вътрешен мир. Но е особено трудно да постигнеш душевен покой, когато трябва да се изправиш пред безпощадния галактически убиец Гор – Касапина на богове, заклел се да унищожи всички божества, а в добавка току-що си открил, че вече не си единственият и неповторим Тор, тъй като бившата ти приятелка някак е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор.

След невероятния успех на Тор: Рагнарок виртуозният режисьор, носител на „Оскар“ Тайка Уайтити (Джоджо Заека) и световната звезда Крис Хемсуърт се завръщат за Тор: Любов и гръмотевици, който обещава още повече хумор, екшън и добро настроение пред големия екран. 

В Тор: Любов и гръмотевици Богът на гръмотевиците (Хемсуърт), неочаквано за самия него, предприема пътуване, каквото не е правил досега – пътуване навътре към себе си, в търсене на вътрешен мир. Спокойствието му обаче е нарушено от появата на галактическия убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), който е дал клетва да унищожи всички богове. За да се справи със заплахата, Тор ще разчита на помощта на Валкирия (Теса Томпсън), Корг (Тайка Уайтити) и бившата си приятелка Джейн Фостър (Натали Портман), която – за голяма изненада на самия Тор – необяснимо е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор. Заедно те се отправят на опасно космическо приключение, за да разкрият мистерията зад желанието за мъст на Касапина на богове и да го спрат, преди да е станало твърде късно.

Тор: Любов и гръмотевици от 8 юли само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Форум Филм България

Подкрепи киноблога: https://www.patreon.com/moviesbg
Тениска от брандити: https://branditi.com/

4.6/5 - (7 votes)
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.