Христина Тушева ни скрива шапката в Oпасни игри

hrisi tusheva

автор на текста: Милен Гелишев

Темелко Темелков се е доказал като фотограф, а  тези дни ни предизвиква да го оценим и като режисьор на дебютния Опасни игри. В актуалната стилистика на документалното кино днес (разбирай – документален филм, дегизиран като игрален), филма разказва историята на Христина Тушева, млада жена с разностранни интереси и безкрайна воля.

dangerous-games

Кадрите се редуват – бокс, гмуркане, бокс. По-малко – арт и мода. Виждаме Тушева, нахъсана до кокал на боксовия ринг, а след това изящният й силует на русалка, грациозно гмуркащa се в дълбините на морето (като някаква красива риба).  В промеждутъците тя разказва какво й е коствало да отслабне и от въз-пълна тийнейджърка да се превърне в секси икона от списанията, която събира хиляди фенове на страницата си във фейсбук.

Hristina Tusheva

Разказва и още… За изкуството , семейството, за загубите и победите си. В края на филма чувстваш, че си бил на стриптийз. Уж на тялото, но всъщност на душата й. Привидно крехка, но всъщност като калена стомана.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.