Хелоуин: Краят

Форум Филм България

Това ще бъде последната битка на Лори Строуд.

След 45 години, един от най-популярните и почитани хорър франчайзи в историята на киното, достига епичната си и ужасяваща кулминация с Хелоуин: Краят. Лори Строуд и въплъщението на абсолютното зло Майкъл Майерс се изправят лице в лице във финален сблъсък, какъвто не сме виждали на голям екран. Само един от тях ще оцелее, но кой?

В ролята на Лори Строуд за последен път се завръща жанровата икона Джейми Лий Къртис – роля, която й отрежда място на първото „финално момиче“ за жанра, и която дава старт на кариерата й.

Действието на Хелоуин: Краят се развива четири години след събитията в Хелоуин убива и от тогава никой не е чувал за Майкъл Майерс. Лори Строуд живее със своята внучка Алисън и пише своите мемоари. След като Лори допуска духът на Майкъл да ръководи и определя живота й десетилетия наред, сега тя е твърдо решена да се освободи от гнева и страха, които е изпитвала през годините и да се наслади на живота. Но, когато младият Кори Кънингам е обвинен в убийството на момче, на което е бил бавачка, започва вълна от насилие и ужас, които ще принудят Лори най-накрая да се сложи край на злото, коеот не може да контролира, веднъж и завинаги.

Хелоуин: Краят настъпва само в кината и IMAX на 14 октомври.

Форум Филм България

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.