Най-търсеният човек

 

Основните герои: Исса Карпов е чеченец и политически бежанец, измъчван от руснаците, който влиза нелегално в Хамбург, Германия. Гюнтер Бахман управлява засекретен германски правителствен екип, който вербува местни информатори, свързани с ислямски терористични организации. Негова ефективна сътрудничка отдясно е неуморната Ирна Фрей. Екипът научава за присъствието на Карпов и предполагаемите му връзки с чеченски терористи и следи всяка негова крачка. Карпов се свързва с адвокат по имиграцията Анабел Рихтер, която му помага да се свърже с Томи Бру, богат банкер, чийто баща отдавна е направил услуга на бащата на Карпов. Карпов  се оказва законен наследник на многомилионна сметка в банката на Бру, факт възпаляващ още повече интереса на всички които го следят и искат да използват. 

Най-издирваният мъж е филм за шпионаж от 2014 г., базиран на едноименния роман от 2008 г. на Джон льо Каре, режисиран от Антон Корбийн и по сценарий на Андрю Бовел. Във филма участват Филип Сиймор Хофман, Рейчъл Макадамс, Вилем Дефо, Робин Райт, Григорий Добригин, Хомаюн Ершади, Даниел Брюл и Нина Хос.

A Most Wanted Man е една от най-добрите роли на Хофман. Картата с бежанците в Еропа дори не дразни (толкова много). Дилемата да останеш човек в нечовешки условия звучи актуално повече от всякога. Да спечелиш доверието на едно човешко същество, за да го хвърлиш, макар и неволно на след това на вълците, е драма, за съжаление не само киноематофична, но и съвсем реална.

П.П Ако ревюто ти харесва и искаш да ни подкрепиш, ще се радваме да си поръчаш тениска от нашия сайт за тениски branditi.com

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.