Любов (2015) – троянския кон на Гаспар Ное

С характерния си фрагментарен маниер Гаспар Ное стартира противоречивата си сексуална драма „Love” с интимна сцена между американския киностудент Мърфи и арт приятелката му Електра (кво име, а). Блиц монтажна връзка ни хвърля две години по-късно, когато Мърфи се буди до друга любов – Оми, майка на детето му. Когато обаче майката на Електра се обажда по телефона да търси дъщеря си, Мърфи започва да пренарежда наратива с Електра…


Шокиращ пуританите, киноекспериментът„Любов / Love (2015)“ може да се определи като задълбочено изследване на (хормоналната) природа на любовта и чисто плътското й изражение, с прилежащи на това екстатични върхове и отчайващи низини. Много по вероятно е да бъде запомнен обаче само със експлицитните си сексизпълнения, чийпверсия на съзнанието на един объркан хардкор режисьор.

Филм, който бейбито ти ще побърза да гледа тайно от тебе. Толкова по-бързо, колкото ти сглупиш да й подхвърлиш да не го прави

Изобилието от непрестанно проникване и дълбаене във всички дупки на участниците поне за мен действа антиеротично като всяко зациклило в монотонност ебане, но го оценявам като чаровно-безумен (и по животински-малодушен) галоп към окончателните кулминация и покой – смъртта (Малката смърт/La Petite Mort, между другото e сленг не само за оргазма, но и за нокаута в the “сладката наука” на бокса).

Телом и духом отдадени в ерекция, сокове и оргазми са: Карл Глусман (Винсент Гало за бедни), Клара Кристин и Аоми Муйок. Има не една и две ценни препратки към киноманските влияния на Ное, който нърдее от Терънс Малик до Жан Люк Годар и от „Последно танго в Париж“ до „Нимфоманка“-та на другия потен великан Триер.

Подкрепям подривни жестове, затова ценя филма като троянски кон. Порно фишинг схема, с която Ное издебна и изчука мейнстрийм киното пред очите на гейткиипърите и то легално.

П.П Ако ревюто те възбужда и искаш да ни подкрепиш, ще се зaрадваме (и еротично), ако си поръчаш тениска от нашия сайт за яки тениски branditi.com; любов за всички!

Последвай ни и в IG: @movies.bg

5/5 - (1 vote)
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.