Стокхомски синдром в Labor Day (2013)

Изоставена от Тоби Макгуайър в пика на своята красота, Адел (Кейт Уинслет) и чувствителното й будно момче Хенри, летописец на романса са принудени да помогнат на затворник (Джош Бролин) в бягство от дълго лежана несправедлива присъда.

Стокхомският синдром избухва като тапа от шампанско. С изключение на това, че се появява в живота й с фатално закъснение и при фрустриращи обстоятелства, Франк е грижовният баща, сръчният съпруг и романтичният любовник, когото Адел, с аналогичен опит в изгнанието, винаги е желала.

Никому известните, но не по-малко значими от оригиналните Бони и Клайд, двамата самонадеяни бегълци  ще се опитат да измъкнат парченце спокойно бъдеще изпод носа на Демиурга, или на чиновника със значка, все едно.


Labor Day (2013)


Labor Day (2013)
– дело на традиционно внимаващия в чувствата на героите си Джейсън Райтман (Thank You For Smoking, Juno, Up In The Air), е романс за устоялата на времето тяга между душите на две самотни сърца.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.