Father of Invention – още един Кевин Спейси преди #metoo да го погребе

father of invention

Кевин Спейси е Роберт Аксел, изобретател и вдъхновен предприемач открил талант в това да конструира нови джаджи от съществуващи такива. Цяла теле-Америка купува рожбите на неговото ноу-хау. Недомислен продукт обаче вкарва пазарния любимец в затвора, след който започва от нулата. Демек от общак във второразрядна верига за намалени стоки, където Джони-Jackass-Ноксвил му е шеф. (от пандиза излиза с окосмение на Лао Дзъ и известно време остава с него)

y8nu3nf7awbqa2a7d8

Истинското предизвикателство за Аксел е да върне доверието на дъщеря си, която живее с невротична лесбийка с комплекс за малоценност (готина Хедър Греъм) и още една сълзлива кифла без отличителни белези. Аксел (ако не е Роуз, що за тъпо име), разбира се измисля гениално ненужна вещ, по която увлича сума народ, само за да може накрая да се разкае пред дъщеря си с реч, който би разчувствала всеки по-лабилен контрольор от СГКТ. Изпопнатото кукле Camilla Belle връща охотно жеста, като го поощрява да не слиза доброволно от гребена на вълната заради нея.

Father of Invention е чаровно малоумен. Има една единствена свястна реплика (на Джони Ноксвил с крив фейс на туберкулозен) и тя касае подражанието като предпочитан модел на посредствения за мимикрия сред големите риби.

Бая халтура е отметнал Спейси 2010-та. Играе телом, останалото не е имало кой да му го иска. През цялото време се сещах за Clear History с уди-алъновия Лари Дейвид (Whatever Works), който ако не друго е смешен.

За оправяне на вкуса от “Father of Invention” препоръчвам два чудни шорта със Спейси: “Leo and Lisa” и “Вентрилоквистът”

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.