King’s Man: Първа мисия (2021)

С любезното съдействие на Форум Филм България:

Време е за танц! Новият, изключително провокативен трейлър на King’s Man: Първа мисия ни потапя в ритъма и неповторимата атмосфера на дългоочаквания екшън-спектакъл. Присъединете се към Распутин и джентълмените от първата независима шпионска агенция Kingsman в едновременно изискано и брутално вихрено забавление, носещо неподправения авторски стил на режисьора и сценарист Матю Вон.

King’s Man: Първа мисия ще ни отведе в Англия по времето на Първата световна война и ще разкаже за кървавото начало на легендарната агенция Kingsman и нейните цивилизовани, но безмилостни агенти. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении на нашето време, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати надвисналата катастрофа.

Част от най-смелите и нестандартни шпионски поредици в киното, King’s Man: Първа мисия предлага смел и иновативен поглед към жанра и историята на ХХ в. и няма да остави безразлични нито утвърдените фенове, нито тези, които за първи път пристъпват в света на Kingsman.

Режисьор на King’s man: Първа мисия е Матю Вон (Звезден прах, Шут в г*за!, Х-Мен: Първа вълна), а сценарият е дело на Вон и Карл Гайдушек (Забвение), по мотиви от комикса The Secret Service на Марк Милар и Дейв Гибънс. Звездният актьорски състав включва Ралф Файнс, Джема Артъртън, Рис Ифанс, Харис Дикинсън, Джимон Унсу, Матю Гууд, Том Холандър, Даниел Брюл, Чарлс Данс и др.

King’s Man: Първа мисия ни предлага по-различното шпионско приключение от 31 декември само в кината.

Форум Филм България

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Последвай ни и в IG: @movies.bg

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.