Секси-суетня в Метрополитън с Бандитките на Оушън (2018)

Ocean’s Eight / Бандитките на Оушън (2018)

Отново войнстващи хормони и #metoo диктатура: Кейт Бланшет в костюм на перхидролен кугър разхожда кисел фейс в компанията на уона би лелки като Риана(ала Реми Малек/Мр.Робот) и дузина невзрачни чъбита, заедно готвят най-големия обир на бижута в историята, моля ти се.

Секси колкото прозявка Ocean’s 8  изглежда толкова третокласно порно, колкото и звучи. Кофти къмършъл за ескорт клуб. Жалко за изпортеното наследство на Содърбърг(продуцент). А не е като Гари Рос да няма хубави филми – Pleasantville(1998).

Навярно жлъчка от сайгонска кобра или филе осолена акула престояла половин година в токсична единбургска каца имат по-благороден вкус. Де що е останал извън Mamma Mia 2 милф е дотътрил задник тук – бамби очите на Ан Хатауей, безсрамно размазаният нутела-грим на Хелена Бонъм-Картър (уви, няма грешка) и Сандра ботоксовата-близалка Бълок. Пълен потрес. Запазил достойнството си в каста е само добрият, стар и неоскверняем Метроплитън Музей. Апроприиран е и Банкси, впрочем. Ако това е бъдещето на киното, то това е клинична менопауза. От букакето липсва, и слава богу, единствената бандитка с опит в жанра Катрин Зита Джоунс. По-голяма полюция е само новият Book Club с Даян Кийтън и Бриджит Фонда.
Цялото упражнение буди ироничен смях в контекста на известната арт-форомация Guerilla Girls, която се бореше за равни права и конкретно повече жени художнички в Мет.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.