Young Adult (2011)- кралицата на бала е нещастна

Young Adult (2011)

В момента някой чете: Кучка

Старата любов, вземе-не вземе та избие на повърхността, като упорити петна от ръжда. Няма препарати за нейното почистване.  А на кой му стиска да изреже до кокал?

Младите възрастни (2011)

Новият на  Джейсън Райтман (Високо в небето), е по сценарий на носителката на “Оскар” Диабло Коди (Страстите на Дженифър). Чарлийз Терон е разведена писателка, която се завръща в родния си град до Минесота с надеждата да се събере отново с бившия си .

Той пък е щастливо женен и с дете. Всеки неуспешен опит да го привлече завършва с бутилка скоч. Брат по чашка й е Patton Oswal – бивш неин съученик, лузър преживял подигравки и побои в колежа, сега самосъжаляващ с алкохолик и единствен приятел на Чарлийз.

Мъжете като мен боготворят жени като теб – ближе раните й той. В крайна сметка, след публично фиаско по време на кръщенето на дъщерята на ученическата й любов, Чарлийз се опомня и отнася трийсе и седемгодишния си стегнат задник, плюс побиращото се в чантата й куче обратно в Малката Ябълка, както консервативните ред некс наричат Минеаполис.

Да, стилът на е Young Adult напомня Up in the Air. Развоят обаче е предсказуем, а самоосъзнаването лесно извървяно. Кралицата на бала, която може да има всичко, но не може да постигне баналното щастие. Характерът й е скициран с нервни щрихи, без цялостният портрет да носи впечатлението на завършена картина.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
3.00 avg. rating (72% score) - 2 votes

1 thought on “Young Adult (2011)- кралицата на бала е нещастна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.