3D анимация, избрана от от Форум Филм България: Dr. Seuss The Lorax (2012)

Dr. Seuss The Lorax

Press Screening на  Dr. Seuss The Lorax  от Форум Филм България

3D анимацията “ЛОРАКС” е адаптация по класическата приказка на Д-р Зюс за горско същество, пазителят на гората Лоракс, който споделя със света устойчивата сила на надеждата.
Анимационното приключение проследява пътешествието на едно момче в неговото търсене на единственото нещо, което ще му позволи да спечели момичето на мечтите си. За да го намери, трябва да открие историята на Лоракс, намусено, но очарователно същество, което се бори да запази своя свят.

Дани Де Вито с гласовите си дарби вдъхва живот на знаковия герой Лоракс, от когото филмът взема заглавието си, а Ед Хелмс озвучава загадъчния Стар Еднократ. Още две суперзвезди дават гласовете си на герои от филма: Зак Ефрон е Тед, момчето идеалист, което търси Лоракс, а Тейлър Суифт е Одри, момичето от мечтите на Тед. Роб Ригъл играе финансовия магнат О`Хеър, а обичаната актриса Бети Уайт е Норма, мъдрата баба на Тед.
„ЛОРАКС” е третият филм, създаден съвместно от Universal Pictures и Illumination Entertainment след “Аз, проклетникът” и  “Скок-подскок”.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

2 thoughts on “3D анимация, избрана от от Форум Филм България: Dr. Seuss The Lorax (2012)

 1. Защо сте престанали да давате оценки на филмите?
  Хубаво е да показвате мнение напук на киноразпространителите.

  1. Здравейте,
   не съм престанал. Инфото в рубрика Предпремиера е, както пише, pres screening, предварителна информация от колеги за попредстоящи премиери. Моята оценка там е неуместна:)
   Мерси за вниманието, радвам се че посещавате movies.bg.

   Антон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.