Малките неща (2021)

Дийк (Дензъл Уошингтън), заместник-шериф на окръг Кърн, Калифорния, е изпратен по работа в Ел Ей, където сержант Джим Бакстър (Рами Малек), началник на полицейския отдел, умело натиска нужните бутони в душата на Дийк, за да го накара да се присъедини към него в издирването на изплъзващ се убиец. Както изисква средният стандарт за добър трилър дълбаенето в разследването изравя смущаваща тайна от миналото на Дийк.

Нивото на трилъра внушава усещането за високо качество в сценарий и тн. в началото, но това бързо се изпарява. Малек не е убедителен в костюма на обсебено и изгарящо в котела на гнева ченге, ако ще и да си влюбен в маниеризмите му. Препратката между героя му и Брад Пит от Седем инак е приятна. Дензел е класа, но филма в който играе е различен от този, в който са Малек и Джарет Лето. Последния визуално прави доста секси психо образ, но уви, шокиращо еднопланов и прозрачен.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.