Knight Of Cup (2015)

Knight Of Cup (2015) За новият филм на Терънс Малик с Крисчън Бейл , Кейт Бланшет (отново) и Натали Портман тепърва ще пишем. Тийзърът ни омагьоса с типичните за режисьора философски отломъци и лъчезарна, сори за парадокса, меланхолия.

Рик живее холивудската мечта на пълни обороти, но някак щастието му убягва. Душата му е празна като измит със веро бидон. Въпросът за истинската му самоличност, за себе си и своя живот, той намира в една приказка, която баща му е разказвал като дете: Имало едно време един млад принц, чийто баща е цар на изток и го изпратил в Египет да намери една перла. Но там му предложили да пие от чашата на княза и изведнъж той забравил своята мисия, забравил кой е той и изпаднал в дълбок сън. Рик осъзнава, че трябва да се събуди от този сън и да контролира живота си. Кой от нас не е на същия път?

Ако твоята душа не е празна като измит със веро бидон и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Последвай ни и в IG: @movies.bg

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.