Honey Boy (2019)

„Honey Boy” е историята на Отис/Лукас Хеджис – оборотен млад актьор, част от високобюджетни блокбастъри, който един ден след най-банален арест, се приземява в рехабилитационна клиника. От болницата на флашбек виждаме историята на Отис като малък. Играе го феноменално добрият британски актьор Ноа Джуп. Мениджър му е баща му, сам неуспял актьор с нестабилна психика и тон лични проблеми. Смяната на пиянски самосъжаления с отчаяни ходове, торбата с клишета, схеми, лични провали и манипулации върху детето, вече с обещаваща кариера в сериали и постановки правят образа на бащата перфектен за киното. В ролята влиза самият Шая Лебьоф. Той упражнява пълен контрол над живота на сина си и фактът че Отис му плаща заплатата само допълнително го озлобява.

Всичко това реално е историята на Шая Лебьоф, който по този креативен начин (сценарият е негов) търси помирение с родител, минало и собствени емо-проблеми. Заглавието печели с неприкритата си честност по тази така чувствителна материя, с качествен автентичен диалог и странене от сантименталност и лесни оценки. Изглежда Лебьоф е завършил успешно своята автотерапия, в резултат оставя и документ, в който много хора ще намерят утеха и насърчение за разрешаване на своите семейни травми.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

5/5 - (1 vote)
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.