Prost (2011) – панорамна гледка към интелекта и последователността на голямата личност

 

Prost (2011)

Високите скорости никогане са ме привличали, споделя в Prost  Ален Прост, това което ме интересуваше беше, ще мога ли да взема този завой с 300 км. в час?
Способността да преценява и контролира риска; да взима необходимите точки- не повече; да планира педантично и да управлява разумно професионалните си ходове в кариерата му спечелват прякора Професора. В биографичната лента за живота му са отразени най-важните етапи, през които минава като професионалист, шампионските титли които печели, рокадите и смяната на правилата във ФИА, които подпомагат едни (Прост в това число) и вредят на други, като Айртон Сена.

prost

Забраната на подсигуряващите елктроннии устройства, като тракшън контрола в болидите например идва след като Прост печели с Уилямс Рено, с тяхна помощ. Когато инстинктът на Сена му изневерява и той замества Прост в мечтания Уилямс Рено, болидът вече е в пъти по-несигурен. Прост е вещ в политиката, дърпаща конците в спорта, това обаче не намаля ни най-малко уважението ми пред таланта му.

Филмът разгръща панорамна гледка към интелекта и последователността изградили голямата личност.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.