Под станция „Темпъл“ (2021)

С любезното съдействие на HBO GO

Българския актьор Юлиан Костов може да бъде видян във втория сезон на британския сериал „Под станция „Темпъл“ (2019-), който е с премиера днес в HBO GO. Феновете на Под станция „Темпъл“ могат да видят всички седем епизода наведнъж. Оригиналната драма на Sky продължава отново с участието на Марк Стронг, Даниел Мейс и Керис Ван Хоутен.

Юлиян Костов изпълнява ролята на Макс – нестандартен, но пълнокръвен източноевропейски екземпляр. Юлиан е с ключова роля, както се подсказва в третия епизод и се разгръща изцяло в четвърти. В някои кадри се забелязват и беге актьорите Мартин Медникаров и Петър Йорданов.

Историята в „Под станция „Темпъл“ разказва за сръчния хирург Даниел Милтън (Марк Стронг). След като съпругата му Бет изпада в кома, Даниел, заедно с обсебващия, но изненадващо изобретателен Лий (Даниел Мейс), отварят “подземна” клиника, разположена в огромната лабиринтна мрежа от тунели под метростанция „Темпъл“ в Лондон. Там Даниел се грижи за жена си и лекува всички, които не могат да потърсят по-законни начини за здравеопазване: престъпници, нелегални имигранти и всякакви други чудаци. Скоро в бункера към Даниел и Лий се присъединяват Ана (Карис Ван Хаутен), която е медицински изследовател и има минало с Даниел, както и младият беглец и банков обирджия Джейми. И така, в тунелите под града, добрият лекар трябва да направи всичко възможно, за да контролира необичайния екип, с който работи и да задоволява нуждите на нелегалната клиника и нейната клиентела.

 „Даниел Милтън е сложен и балгодатен за изиграване герой. След като остави публиката със спиращ сърцето финал в първия сезон, вярвам че новият сезон ще заведе зрителите на още по-голямо приключение.”, споделя за героя си Марк Стронг.

Във втори сезон Бет излиза от комата си и търси отговори. Ийв (Лили Нюмарк) иска да знае защо родителите й са я лъгали, Лий (Даниел Мейс) започва да работи с привлекателна активистка, а Анна (Карис ван Хутен) иска да намери нещо положително в ситуацията си. Сред новите герои във втори сезон са съмнителният и непредвидим човек от подземния свят Гъби (Рис Ифанс) и поетично настроеният му, но често необуздан асистент Дърмът (Майкъл Смайли).”

Юлиан Костов има забележително присъствие в HBO GO. Има роли в първия сезон на „Аз, вещицата“ като демона Тимур и в третия на „Централа Берлин“ в образа на руски снайперист.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.