Exotica – мистериозен Елиас Котеас върти стриптийз бар в Торонто

Exotica

Exotica(1994)

Да видиш Елиас Котеас (тук одрал кожата на младия Де Ниро) в главна роля е рядкост. Краш на Кроненбърг, за който сме писали, беше такава рядкост. В привидно объркания мистериозен трилър Exotica на Atom Egoyan (Арарат) той е измъчван от желания и бездействие диджей в стриптийз бар в Торонто. С едно от танцуващите момичета връзката му с специална. Такава е й нейната връзка с един от постоянните клиенти.

exotica

Назряващият конфликт далеч не от класическите любовни – връзките, които свързват героите, по особено драматичен начин са възникнали постепенно години назад. В гореспоменатият триългълник се намесват и загадъчен хомо-търговец на екзотични животни с очила на Хари Потър и собственичката на вертепа – бременната в седми месец по време на снимките съпруга на Atom Egoyan. По-важни са фатално-меланхоличното настроение, което придава отличният саундтрак na Mychael Danna и фрагментарният, повдигащ малко по-малко завесите монтаж.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.