Crazy, Stupid, Love (2011)- за мъжката солидарност и взаимопомощ с любов

Crazy, Stupid, Love (2011)

Станал баща едва на 17, а после и на още две деца, 40 годишният Кал Уивър (Стив Карел) нито за миг не е преставал да обича сродната си душа  Емили (Джулиан Мур), на която още  в гимназията подарил любовта си с фунийка сладолед. На една официална вечеря обаче, докато си поръчва крем, тя му подава развод – брюле.

Новината, че жена му е преспала със свой колега (Кевин Бейкън) хвърля Кал в  Дантевия Ад- тоест, в бара. Там е издигналият свалките в lifetime пърформанс Райън Гослинг, на когото мрънкането идва до гуша и който запретва сатенени ръкави, за да открие изгубената някъде през 80-те мъжественост на Кал.

crazy-stupid-love

Дотук с фарса. Случайна среща с  непозната (Ема Стоун) сваля гарда на Райън от самодоволен том-самец със завиден донжуановски репертоар, до нивото на презрязните от него влюбчиви индивиди.

За сродната си душа  се борят и още няколко пресонажа от различни поколения, всеки по своя си наивен, откровен и трогателен начин.

Всички те се срещат на публично саморазголващо слово в училище. (В американското кино то е изповедалня) В крайна сметка добрата стара узвима чистота надделява, а изкушението от фриволни подскоци в сюжета така и си остава, слава богу,  пренебрегнато.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Режисьорите на Crazy, Stupid, Love Глен Фикара и Джон Рекуа (Обичам те, Филип Морис) са си стиснали ръцете над проект, който коментира простички неща и флиртува с модерният груб хумор подчертано умерено.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1 thought on “Crazy, Stupid, Love (2011)- за мъжката солидарност и взаимопомощ с любов

  1. Йол. (handshake) Сложих твой линк на моя сайт :) А този филм ще го гледам обезателно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.