Великото Съблазняване (2013)

The Grand Seduction е канадскa комедия от 2013 г., режисиранa от Дон Маккелар и написанa от Кен Скот и Майкъл Дауз, включваща филмовите звезди Тейлър Кич, Брендън Глийсън, Лиан Балабан и Гордън Пинтант. Нещо като римейк на френско-канадския филм от 2003 г., La Grande Séduction.

The Grand Seduction

Историята е за младото лекарче Паул, когото живота запокитва в малко и диво крайбрежно нюфаундленско градче. За да могат да подпишат договор с нова фабрика, която да им даде прехрана жителите на градчето имат отчаяна нужда от човек, който да попълни квотата за лекар. Така че мисията нюфаундленци да очароват и задържат задълго гражданчето започва още преди медицинската му диплома да акостира при тях.
Брендън Глийсън е достатъчно симпатична причина за да гледаш The Grand Seduction / Великото Съблазняване (2013), който без да нещо особено е окей. Taylor Kitsch също се справя добре, виж само колко вдигна пърформънса си в Tru Detective 2.

 

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Последвай ни и в IG: @movies.bg

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.