Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс за проблемите на брака в Hope Springs(2012)

Hope Springs
След определен стаж в брака, чувствата  прихващат от артрита на собствениците си. Последните рядко взимат мерки и приемат наложената от рутината във взаимоотношенията студенина и безразличност като нещо напълно нормално, съпътстващо затихващите им жизнени функции.

След диамантени, платинени и златни годишнини, в комедията Hope Springs героинята на Мерил Стрийп се събужда един ден като инициатор на желание за промяна. Безмълвното й съжителство с вестника, дистанционното и хъркането на мъжа й, Томи Лий Джоунс вече не я удовлетворява. Без негово знание тя предплаща интензивен курс по бракотерапия при спец в областта- Стив Каръл, с което си навлича вселенския гняв на патриарха в дома.

Пътят обратно към искрата, къде по-убедително, къде по-малко, двамата актьори играят превъзходно.  Търканията, разминяванията в желания и фантазии са вкарани в комични смешно-тъжни ситуации, които ти продават надеждата, че дори и на тази възраст не всичко е изгубено.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.