The Sitter/ Бавачката (2011) – в нощен Ню Йорк с деца


The Sitter

The Sitter/ Бавачката

В момента някой чете: Outrage

Джона Хил напоследък обезпокоително стопи маса живо тегло.

Виж го на какво прилича след Moneyball. Холивуд не търпи излишни мазнини. В The Sitter обаче ще го видиш в предябълковата диета. Дейвид Гордън Грийн (Ананас експрес, Позабременяла, Прелъстен и изоставен) го прави отговорник на три зарекли се да му разкажат играта хлапета. Неосъзнат гей. Влюбена в лайфстайл селебрити културата момиченце, гримирано като за Хелоуин. И, излязъл от семейство Адамс малолетен гангстер от Еквадор, бомбардиращ всичко де що свари.

Нещастието настига Джона(в постера телефонният номер е неговият собствен), в момент в който живее с майка си, временно е отстранен като студент, а гаджето, което работи с езика си, не иска й да чуе за останалите му анатомични части.

The Sitter

Въпросната вечер, когато Джона е насаден да пази проклетниците, му се отваря оферта за истински, неподправен вагинален секс, стига да снабди момичето си с няколко магистралки. Кокаиновата пътека отвежда Джона и детския му антураж на пътешествие из красивия нощен Ню Йорк, и по специално в тайнствен бодибилдинг клуб, населен с напомпани до върха на бицепсите с тестостерон и дрога травестити.

Негов собственик е гримирания като Денис Родман Сам Рокуел, който сменя настроенията си, все едно са винил в ръцете на MC. Оттам насетне, колкото повече затъва Джона, толкова по-забавно  става за нас и трите дяволчета мотаещи се в краката му.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

, , , , , , , , , , , , , , ,

  1. #1 by Филми on 03.04.2012 - 02:38

    Много интересни филми подбираш в категориите :)

    • #2 by Anton on 03.04.2012 - 20:05

      благодаря ти, радвам се , че го оценяваш :)надявам се и занапред да ти е интересно в сайта

(will not be published)