The Sitter/ Бавачката (2011) – в нощен Ню Йорк с деца

The Sitter/ Бавачката

В момента някой чете: Outrage

Джона Хил напоследък обезпокоително стопи маса живо тегло.

Виж го на какво прилича след Moneyball. Холивуд не търпи излишни мазнини. В The Sitter обаче ще го видиш в предябълковата диета. Дейвид Гордън Грийн (Ананас експрес, Позабременяла, Прелъстен и изоставен) го прави отговорник на три зарекли се да му разкажат играта хлапета. Неосъзнат гей. Влюбена в лайфстайл селебрити културата момиченце, гримирано като за Хелоуин. И, излязъл от семейство Адамс малолетен гангстер от Еквадор, бомбардиращ всичко де що свари.

Нещастието настига Джона(в постера телефонният номер е неговият собствен), в момент в който живее с майка си, временно е отстранен като студент, а гаджето, което работи с езика си, не иска й да чуе за останалите му анатомични части.

The Sitter

Въпросната вечер, когато Джона е насаден да пази проклетниците, му се отваря оферта за истински, неподправен вагинален секс, стига да снабди момичето си с няколко магистралки. Кокаиновата пътека отвежда Джона и детския му антураж на пътешествие из красивия нощен Ню Йорк, и по специално в тайнствен бодибилдинг клуб, населен с напомпани до върха на бицепсите с тестостерон и дрога травестити.

Негов собственик е гримирания като Денис Родман Сам Рокуел, който сменя настроенията си, все едно са винил в ръцете на MC. Оттам насетне, колкото повече затъва Джона, толкова по-забавно  става за нас и трите дяволчета мотаещи се в краката му.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

3 thoughts on “The Sitter/ Бавачката (2011) – в нощен Ню Йорк с деца

    1. благодаря ти, радвам се , че го оценяваш :)надявам се и занапред да ти е интересно в сайта

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.