Скарлет Йохансон, Марк Ръфало и Робърт Дауни в А отбора на Отмъстителите (2012)

the-avengers

Легендарният комикс The Avengers печели култовия си статус още през 1963 година, когато е публикуван за пръв път. Амбициозният режисьорски проект на Джос Уидън е тиктакаща бомба за феновете – събрани са накуп всички най-популярни супергерои на Марвел Студио. В А-отбора влизат емблематичните – Железния нечовек Робърт Дауни, наследилият Непобедимия Хълк от Ед Нортън – Марк Ръфало, Тор – Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Ястребовото око – Джереми Рънър и, разбира се, Скарлет Йохансон, пардон, Черната вдовица.

Техен селекционер е Самюъл Джаксън – CEO на международната агенция за съхраняване на мира, ака. S.H.I.E.L.D. Противник е не кой да е, а Локи- меркантилно и коварно, дърпащо конците на цял агентурен апарат същество, нагло присвоило си в залог светлото бъдеще на света. С невъоръжено око се забелязват още Гуинет Полтроу, Стелан Скарсгаард и Пол Бетани. Като цяло героите са разработени пълнокръвни и внушават правдоподобност, и предлагат лесно отмъщение за скуката с Транформърс.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.