White Sands (1992) – крими-уравнение с две (не)известни

White Sands

White Sands (1992)

Рей Далзал приключва поредния скучен работен ден с половин милион долара подредени по пачки, в куфарче, намиращо се  в безжизнена връзка с вече доста вкочанения си собственик. Телефонен номер върху парченце салфетка намерена в трупа след аутиопсията, е сламката от която едно ченге с muscle car, уреден семеен живот и кротка службица има нужда, преди скуката да погълне и втората половина от живота му.

White Sands

Шумът на банкнотите и навлечената чужда самоличност отвеждат Дефо при вирусоподобния Гордън Ленъкс (Мики Рурк) и секси-филантропа Лейн (Елизабет Мастрантонио). В периферията на широкополата му шапка пък през цялото време се мотае озлобен фебере агент (Самюъл Джексън), първопричина за цялата бъркотия.

 White Sands беше първото VHS заглавие, която взех 95-та за да изпробваме чисто новия ни видеоплеър. С дистанцията на времето сантиментите оредяха до впечатление за крими-уравнение с две неизвестни, отговорът на което те чака огледално обърнат в долния край на същата страница.

Независимо от това, Мики Рурк два един нелош, приятно подривен монолог (видеото горе).

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
4.00 avg. rating (85% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.