Trust


Trust

След месеци чатене с Чарли (кинаджийте избират това име все за гадняри) 14 годишно момиче се среща със своята сродна душа наживо. Тя далече не е това, което тя си е представяла. Интересното започва след мотелския секс, когато момичето продължава да мисли, че Чарли е неин приятел, а семейството, ФБР и всички останали, за които Чарли е педофил- врагове. Trust e вторият сериозен режисьорски пробив на Дейвид Шуимър (Приятели) след Run Fatboy Run.

trust-movie-trailer

Темата за аспектите на доверието в оста родител-дете-престъпник е изчерпателно представена и доволно реалистична. Фокусът е върху разрухата, която обзема засегнатите и мъчителното зарастване на счупеното самоуважение. В Trust плоските анти-интернет референции са заменени от вникване в дълбочина на проблема с комуникацията, самотата и желанието едно дете да бъде харесвано, обичано и желано.

Преди да снима Шуимър си е написал домашното – добросъвестно проучване на истински случаи, работа със съответните организации, разговори с родители на жертви.  Clive Owen и Liana Liberato (малката Ани) са добър дует, a Chris Henry Coffey като Чарли- стряскащо достоверен.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

, , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)