Trust (2011) – в диапазона на Hard Candy и UNA

Trust (2011)

След месеци чатене с Чарли (кинаджийте избират това име все за гадняри) 14 годишно момиче се среща със своята сродна душа наживо. Тя, “сродната” душа обаче, далеч не е това, което си е представяла. Интересното започва след мотелския секс, когато момичето продължава да мисли, че Чарли е неин приятел, а семейството, ФБР и всички останали, за които Чарли е педофил- смята за ард Цандъ врагове. Trust e вторият сериозен режисьорски пробив на Дейвид Шуимър (Приятели) след Run Fatboy Run.

Trust

Темата за аспектите на доверието в оста родител-дете-престъпник е изчерпателно представена и доволно реалистична. Фокусът е върху разрухата, която обзема засегнатите и мъчителното зарастване на счупеното самоуважение.
В Trust плоските анти-интернет референции са заменени от вникване в дълбочина на проблема с комуникацията, самотата и желанието едно дете да бъде харесвано, обичано и желано.

Преди да снима Шуимър си е написал домашното – добросъвестно проучване на истински случаи, работа със съответните организации, разговори с родители на жертви.  Clive Owen и Liana Liberato (малката Ани) са добър дует, a Chris Henry Coffey като Чарли- стряскащо достоверен.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1 thought on “Trust (2011) – в диапазона на Hard Candy и UNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.