Кожата, в която живея (2011) – Тиери Жонке среща Алмодовар

the skin i live in

Кожата, в която живея (2011)

Настъпан от миналото пластичен хирург извайва скулптори от сенки и живи хора. Перверзно сексуален трилър с Антонио Бандерас и зашеметяващата Елена Аная.

the-skin-i-live-in

Новият Алмодовар е труден и лишен от слънчеви заигравки с кича, нищо че червеното присъства в изобилие. Кожата, в която живея e oголваща човешката природа до кокал дисекция на Аз-а. Алмодовар и Бандерас последно са работили заедно 9o-та, върху Eла, завържи ме, където Антонио отново е похитител.

The-Skin-I-Live-In

В интерес на истината, едноименната тънка книжка на Тиери Жонке е доста по-интересна и е с друг, по-приемлив финал.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

3 thoughts on “Кожата, в която живея (2011) – Тиери Жонке среща Алмодовар

  1. Трябва да се забрани този филм и тази книга, бе! Много са жестоки!
    А Педро Алмодовар, Тиери Жонке и Антонио Бандерас – негрите да ги побарат и наебат! Как може въобще да се разпространява такъв ужас, бе! Макар и фиктивен. От утре вдруги ден някой може наистина да реши да го копира.
    Не може да накажеш момче, което е изнасилвало, като му отрежеш пишката , бе! Когато изнасилиш жена, ти не я осакатяваш, но отрязването на пишката е осакатяване.

  2. Да – друго си е да утрепеш 10 000 араби във филм за величието на Американската армия – напълно нормално си е! Или пък севернокорейци…

  3. Емилия,ти май си много ограничен човек.Май и не умееш да съпреживяваш.Ако (да не дава Господ) твоето дете да бъде изнасилено,в следствие на което да се побърка и да се самоубие,ти какво ще правиш-ще оставиш човека да му се размине,или ще искаш да убиеш копелето по най-жестокия възможен начин?Алмодовар е провокатор,той е манипулативна машина и много добре те е жилнал.Филмът е скандален,филмът е неповторим,филмът е шедьовър.Подкрепям Петко-Американската боза е по-разпространена и от световния океан!Това тук е един различен филм.На хора като Емилия няма да се хареса-само Здрач и останалите романтични комедийки,военните американизирани клишета-също.Гледайте го,но Ви предупреждавам,че наистина може да разтърси вашите представи,но след това се чувствате нравствено по-богати.За мен филмът е супер! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.