The Paperboy


the_paperboy

Ако има състезание по air blowjob, Никол Кидман би издухала конкуренцията. Въздушните свирки са само част от социалните й отговорности към нагона на закоравели пандизчий в The Paperboy. Патологичната обсесия хвърля силиконовия й чорапогащник в изпотените ръце на Джон Кюсак -заподозрян в убийство на шериф селяндур от бъканите с крокодили блата на Флорида.
За да го спаси от тока и докаже невиността на психопата, Кидман  привлича разследващи репортери от града – тоест, един брой хомо-Маконъхи и един брой коварно повратлив афро-гей.  Домакин в смърдящата на етно-насилие провинция е племенникът на Маконъхи Зак Ефрон – слънчев и нетърпелив да влезе в гърлото на Кидман девственик.
Цялата тази лашкана от нездрави хормони пасмина в крайна сметка успява да развърже ръцете на злото. Хроникьор на фиаското е  слугиня в пропитото от родови цинизъм имение на Зак.

nicole-kidman-the-paperboy

Никол изнася страхотно представление, в което годините й (45) само помагат за търсения драматичен грим. Въпреки, че изглежда като изпран на деветдесет градуса, с жалните си къдри Матю още е в играта. Хлъзгавата бананова кора на чувства прогнили от секс, може и да е лайт(хах)мотив в The Paperboy, но смущаващо обръснатите слепоочия на Кюсак (в пресния The Frozen Ground пак е сайко), задкулисно разхождащата се Мейси Грей и дезориентираната еротика на младия господар Зак  ме разсеяха тотално.

Лий Даниелс базира трилъра си върху едноименната мрачна новела на Пийт Декстър от 95-та. Няколкото снимани от упор сурови сцени му печелят награда на критиката в Кан, а прословутото уриниране на Кидман върху ужиления от медузи Зак – трибют от разлхлопаното жури на New York Film Festival.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

, , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)