“Не съм убивал жена от 1983-та” – Тим Рот в The Liability

The Liability movie

Джак О’Конъл(United, Harry Brown, This is England) е деветнайсегодишен хаймана, който смазва SLR мерцедеса на пастрока си, трафикант на жени. Побеснял от факта, че синчето на секс играчката му Kierston Wareing(Fish Tank) му влиза с разход, Peter Mullan( Tyrannosaur ) го поръчва на  чистача си Тим Рот.

The Liability movie

Продуцентите на  The Liability, (Гепи, Две димящи дула) са оставили дискретно своя почерк. Само фронталният солариум на Питър препраща към Револвер на Гай Ричи.  Героят на Тим Рот е пипнат. Kилър с морал. “- Не съм убивал жена от 1983-та”. Слуша кубинска на касетка и за пръв път проявява колебание, в деня когато дъщеря му се жени. Младият О’Конъл много прилича на Антон Йелчин в желанието си да бъде рамо до рамо с големите, и му се отдава. Истинска наслада е гаднярът на Peter Mullan (огромен), за съжаление с твърде малко екранни минути. Сценарият е излишно усложнен от второстепенната Talulah Riley (Само ироничният фокус на Тарантино може да покаже всички типажи еднакво красиви), но като цяло The Liability е доста приятен за гледане.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

1 thought on ““Не съм убивал жена от 1983-та” – Тим Рот в The Liability

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.