The Canyons


The Canyons

The Canyons е плод от срещата между автора на Американски психар и режисьора на Американски жиголо. Всичко характерно за Брет Ийстън Елис е прилежно филмирано и тук – нихилистични богаташи опипващи ръбовете на разума в неоновия солариум на Ел Ей и секс-трипове на топлес руини в шумната компания на нарко-хай-тек-гей ингредиенти.

the-canyons

Да, Пол Шрьодер изумително добре разбира Елис. Визуалният му език е намерил перфектните локации. Откриващите (и закриващи) статични, олющени и разядени от времето кинотеатри са чудесно илюстрират изубената в кока калифорнийска душа. Както и противоположната им проекция. Ултрамодерният дизайн на минималистичната скъпарска архитектура е устойчив от естетика, но неспособен да защити собственика си от проказата на страхливия цинизъм. Общото внушение е за манифактура за илюзии с номер за бързо набиране. За тен с бронзант, лунички на килограм и съсипани от кастинги силиконови цици. И най-вече – за кървавите интриги захапали уеб-симулакрума ни. Кастът, впрочем, е веднъж. Сивито на Линдзи Лоън е сто процента в героинята й на погубена в лайфстайла на богатите Пепеляшка. Кучка, но чувствителна, каквито кукловодът Елис изпипва с перверзен майсторлък. Партньорът на Линдзи- James Deen е порноактьор с осъзнато призвание от 12-годишен (честно). Aртистичната заемка в ника е физически оправдана. Обикновено може да бъде видян отгоре или отзад на млечнобялата порнобогиня Stoya.

Стоунфейс на покер играч, стъклен поглед и усмивчица на акула. Героят му е златно синче, издържащо се от попечителския фонд на баща, поставил в условие регулярни сеанси с психоаналитик. Дийн е също така маниак на тема контрол, кинопродуцент, сам снимащ аматьорско порно вечер, когато поредният генгбенг играч от нета позвъни на вратата. На повърхността не става много., скуката е основният двигател. Имплозия, ликвидираща необходимия за огън с пламъци кислород. А под повърхността на красивите маски смърди на латексови ръкавици, хладно оръжие и насилие през смях.

lindsay lohan

Апропо, по-умни от мене хора ми казаха, че се произнася Лохан, а не Лоън; както Йохансон пък е Джохенсън. Изобщо Българският не прощава.

5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

, , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)