Секси Содърбърг в Side Effects (2013)

Трилър, взел най-доброто от жанра “кой-кой е и защо е”, без да представя нещо нечувано, Side Effects на Содърбърг  е сто процента съвременен и всичко друго което думата актуален означава.

Side-Effects

Часове след като е дочакала криминално проявения си съпруг Чанинг Тейтъм да излезе от затвора, Руни Мара (нищо общо с драконовото момиче) прави неуспешен опит да отиде в отвъдното. За да центрира душевността й на помощ се явява амбициозен лекар, готов да състави всяка рецепта в името на кариерата.

Консултацията му с предишния й лекар-  Катрин Зита Джоунс, го кара да изпише медикаменти, водещи до фаза “Б” на филма, в която нищо вече не е такова каквото изглежда.

Алчност, всепросмукваща и вездесъща, е невидимата, но осезаема тема, която Содърбърг като ефеверсцентна таблетка разтваря пред очите ни. Пристрастени към състезанието в кариера и (без)личен живот, ние сами продуцираме хапчетата за всяко настроение, с които бизнес лечителите от фармацевтични гиганти бомбардират първо съзнанието ни, а после и тялото.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.