Left Bank/Левият бряг (2008) – не по-слаб от Бебето на Полански

Left Bank/Левият бряг (2008)

Твърде изтощена за да продължи с професионалното бягане, Мери решава да преживее драмата си у квартирата на новото си гадже Боби, на Левия бряг. Общата мисъл, че купонът се случва на на някакви хора на някакво място далеч от тях ги сближава. Тъмното минало на квартирата на приятеля й(изчезнало бременно момиче) обаче, е върха на айсберг от ужасяващи мистерии, които далеч не са най-доброто , което може да се случи на Мери, в момент, в който собственото й тяло и обръща гръб.


Left Bank

Left Bank/ Левият бряг е белгийски хорър-трилър на Pieter Van Hees от 2008-ма с интелигентна визия и прости прийоми за постигане на внушение. А то е не по малко силно от на Бебето на Розмари на Полански. Класическият сюжет е разказан по привидно мързелив и тромав начин, но с достатъчно храна за въображението. Удивително е колко малко е значението на актъорите, за сметка на художника, фотографа и оператора.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

2 thoughts on “Left Bank/Левият бряг (2008) – не по-слаб от Бебето на Полански

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.