In Time/ Дилъри на време (2011) – колко струва новата стара валута?

In Time/ Дилъри на време (2011)

Дилъри на време  е оригинален сай-фай трилър от режисьора на Гатака Андрю Никъл. В недалечното бъдеще богатите са наложили “дарвиновия капитализъм”, а валутата, с която се търгува и измерва буквално живота, са не парите, а времето.

Светът е разграничен на класови зони, преминаването между които се саморегулира от високи такси- четири години например ще ти коства да посетиш богоизбраните в Гринич Вилидж.

in time

Аманда Сейфрид, Джъстин Тимбърлейк и Оливия Уайлд и Vincent Kartheiser се познават още от Аlpha Dog. Първите двама, стават нещо като хай-тек аналог на Бони и Клайд, след като Тимбърлейк представител на бедните обединява духа си на Робин Худ, с раслата в златна саксия Сейфрид.

Антиутоията си я бива, има даже специално изработен дизайн в средата, не като в Портокал с часовников механизъм и Блейд Рънър, но все пак.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Послевкусът обаче не е от запомнящите се. Футуризмът остава на скица, а козовете на оригиналният концепт са проиграни в евтин екшън, и изтъркани реплики.

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.