Cold Fish (2010)- мрачна кинопоезия

Cold Fish

Shion Sono е име в японското кино, което си заслужава да запомниш. Не samo заради това, че е режисирал 32 филма, а защото е добър не по-малко от Takashi Miike, Takashi Shimizu, или Hideo Nakata . За поп-култивираното око на западняка последните са автори на удавени в кръв гор, траш и хорър филми, докато за останалите – създатели на мрачна кино-поезия.

Cold Fish е трилър, който интерпретира серийни убийства случили се реално, между 40 и 50-те години.

Шамото е собственик на магазин за скъпи екзотични риби, внос от Амазонка. Дъщеря му го мрази заради младата си красива мащеха. Бунта си тя изразява с показна кражба в супермаркет.

Cold-Fish

Скандалът бива бързо потушен от мистериозно появил се друг собственик намагазин за екзотични риби от Амазонка (милион долара парчето), който със серия “услуги” необратимо навлиза в живота на обърканото семейство. Освен ужасяващата истина, с която мистериозния благодетел принуждава Шамото да живее, по особено извратен начин той се явява и негов духовен учител. Бъдеща класика.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

2 thoughts on “Cold Fish (2010)- мрачна кинопоезия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.