Хомоеротика в Apartment Zero (1988)

Apartment Zero (1998)

Apartment Zero e любопитен заради младия Колин Фърт (А Single Man) – киноманиак, въртящ собствен киносалон в Буенос Айрес, с болна майка и немалка празнина в душата. Големият му апартамент се намира в кооперация населена с карикатури, всяка една от които, както в  “Наемателят” на Роман Полански обича да си вре носа в чуждите дела. По обявата за квартирант, пред Колин цъфва хомоеротичният блян Hart Bochner (нелош двойник на Слай).

Apartment Zero

Мистериозен от самото начало, гостът нахлува с гръм и трясък в личния живот на Колин.  Преиграната хомоеротика  доста “омазва”  мотивите на главните герои, които по някаква причина стават в жизнеобходими един за друг.

Интелигентен и лабилен, героят на Колин е хипнотизиран от мускусната сила и едри конски зъби на грубиянина  Hart .

Слава богу, към финала основната тема за “опасните непознати”  изтрезнява от сюреалистичните си залитания и  се завръща в руслото на класическия трилър. Приятна игра на основната двойка, в един доста неоправдано патетичен контекст с ненужни политически референции.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.