Affliction / Страдание (1997)- великански Ник Нолти и Джеймс Кобърн

Affliction

 Affliction / Страдание(1997)

Родителското насилие ражда кофти последици; осакатени наследници на лоша карма. Изгубени в параноидален лабиринт самотни души. Affliction показва картите на порочния цикъл в пропито с отчаяние ветрило. Ник Нолти е полицаят от малкия град Уейн Уайтхаус, когото и пиянките взимат за мезе. Катализатор на тъмния му ролеркостер става нещастен инцидент при лов, при който червив с пари богаташ си пръска черепа. Уейн подозира колагата си Джак в убийство, а останалите важни фигури в града – в конспиративен заговор.

Affliction

Уайтхаус кози, пие, умира от зъбобол и се мъчи да спечели уважението на дъщеря си в едно и също време. Макар и с крак в гроба, кошмарното му детство още хрипти живо в гардероба. Джеймс Кобърн е великан. Последната му екранна изява му носи заслужен Оскар. Не един и два титана (Дийн Мартин, Пол Нюман) уплашени от чудовището-баща отхвърлят преди това тежката роля.

Гноен абцес, алкохол, пожари и неконтролируем гняв какъвто само едно пораснало малко дете може да има вихрят истинска буря в чаша вода. Хроникьор на събитията е Уилям Дефо, ималият късмета да се откъсне от влиянието на на бащата по-малък брат на Уейн, влизащ в кадър 54-тата минута.  Affliction  е майсторски заснета качествена драма, в която за съжаление много момчета ще вперят тревожни спомени.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.