Wrecked/ Потрошен (2011) – търси се сносен монтажист, anyone?

Wrecked

Wrecked/ Потрошен (2011)

Wrecked e нискобюджетен one-man show трилър с Adrien Brody, разигран и сниман отзад -напред от канадеца Michael Greenspan, който трилър щеше да бъде чудесен, ако половината от материала беше останал в монтажната.

Wrecked

Ейдриън Броуди се събужда смачкан, в още по-смачкана кола, без памет за случилия се кошмар и собствената си идентичност,  сред суровата природа на горски резерват.  На задната седалка и около колата му правят компания трупове на непознати. За да оцелее в такава ситуация, човек трябва да се подчини на първичните си инстинкти и Броуди го прави добре. Усилията, които му костват всяко едно помръдване на мисълта и крайниците е болезнено осезаемо.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Проблясъците в паметта му са друг, паралелен кошмар и единственото нещо, което поддържа интереса ти докато наблюдаваш лазенето му из шубрака. Накрая не остава нито едно липсващо парче от пъзела, чиято картинка е интересна, но това че си я отгатнал преди да ти я сглобят, я е направило скучна.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.