The Private Lives of Pippa Lee (2009)- лиричното отклонение на Rebecca Miller

The Private Lives of Pippa Lee (2009)

The Private Lives of Pippa Lee е лиричното отклонение на  Rebecca Miller (съпруга на Даниел Дей Луис) в този много лош и много маскулинен свят. Robin Wright Penn е възрастната проекция на Пипа Лий- красиво травматизирано момиче,  което се опитва да разбере синдрома “степфордски съпруги” на майка си (чудесна Мария Бело), включително и като се друса заедно с нея.

Извън домашната истерия, болезненото израстване на Пипа минава през любовната квартира на Джулиан Мур и Сие – мощен трамплин за сексуалната й култура, докато  парти-вълните един ден не я изхвърлят на плажа, пред  остъкления “музей” на възрастен и опитен “меценат”.

The Private Lives of Pippa Lee

Алън Аркин- продуцент и мъж под чехъла на Моника Белучи, продължава шлифоването на диаманта с книги, добри маниери и пак, книги. И така, след повече от десетилетие шлифовка

Пипа се “събужда” като поредната перфектна домакиня, с две тъжни очи, с две тъжни деца и с безупречно блестяща усмивка, а добрият тон ще изисква гостите да я намират за загадка, без да подозират колко всъщност са прави.

Пипа не мечтае и не фантазира, повечето време тя е това което другите си мислят, че е.  От стъпките на майката, в които без да иска Пипа ходи, успяват да я изкарат новоявилата й се диагноза на лунатик, Кеану Рийивс (със смешна, като нарисуваните в “Дзифт” татурировка) и предателствата на най-добрата й приятелка(Уинона Райдър).

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Въпреки вакуума, която оставя след финалните титри, The Private Lives of Pippa Lee успява да разкаже историята си и да остави четлив подпис под декларацията в защита на умерения егоизъм.

Rate this post
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

2 thoughts on “The Private Lives of Pippa Lee (2009)- лиричното отклонение на Rebecca Miller

  1. >Тъкмо го изтеглих и ще го гледам. Благодаря за ревюто имах малки колебания :)

  2. >мерси, дано сметнеш ревюто за полезно и след като гледаш филма:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.