The Blind Side (2009) – John Lee Hancock взе Оскар с анти-Буш филм

The Blind Side (2009)

Защо Тhe blind side взе Оскар? Ами защото асоциален невръстен гигант от афроамерикански произход със златен ръгби талант, „става” човек благодарение на престижно богаташко училище за „бели” и опеката на един от спонсорите на въпросното училище.

Тhe blind side

Травмиран от миналото си,  Биг Майк не може да си учи уроците, но затова пък има 98% успеваемост в тест за инстинкти за оцеляване. За Лий Ан- Сандра Бълок, момчето е шанс да осмисли презадоволения си скучен живот и да преподаде урок на Републиканска Америка (анти-бушизмите са ръсени щедро) по расова търпимост, толерантност и каквото се сетите производно.

Благодарение на добротата на новите си майка, татко, брат и сестричка,  Биг Майк разбира какво означава семейство и още повече, какво означава да пазиш гърба му.

Това, плюс 98-те процента точки по оцеляване отприщват у него реки от потенциал на игрището. Редица престижни колежи се борят да облекат Биг Майк със своята фланелка.

Колкото и да е невероятно дикенсовият реверанс към демократите е правен по истински случай, а Sandra Bullock наистина трогва, колкото и да се мразите после за това.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

1 thought on “The Blind Side (2009) – John Lee Hancock взе Оскар с анти-Буш филм

  1. >"… колкото и да се мразите после за това." :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.