People I Know (2002) – Пачино е PR на звездите от зората на Холивуд

People I Know (2002)

В  People I Know Ал Пачино – Илай, е погрешното хапче.

Илай е PR на звездите от зората на Холивуд. (“Спасявал съм задника на Монтгомъри Клифт!”) Животът му е на педал и на дълъг списък от хапчета. Илай познава всички имена на деня лично – звезди, политици, бизнесмени и се гордее с това.  Тялото и душата му  отдавна са съсипани и опустошени.

AyJMwS7vYu

Сам е изгорил мостовете зад гърба си. В договорът му няма клауза за измъкване. Вниманието на прожекторите, на камерите; изкуствените усмивки и рояците от жълти репортери са като високото кръвно и кръвта в урината му- преобладваща част от денонощието, с която е свикнал.

People I Know

Поредната истерия на Илай, е около организирането на бенефис в защита правата на чернокожите. Кауза, в която вярва единствено той. След като 30 години е “чистил след слоновете в цирка”, веднъж в живота си Илай иска да направи нещо повече от маскарад.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Една от блестящите роли на Пачино, която самият той не пропуска да спомене в книгата си с интервюта, преведена и издадена на български език миналата година.

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.