Love and Other Drugs (2010) – търсим лек за отчуждението

love and other drugs

Love and Other Drugs (2010)

Едуард Зуик базира филма си Love and Other Drugs върху автобиографията на истинския продавач на Виагра, Джейми Рейди. Покрай смешните гегове, той успява да фокусира вниманието ни към най-злия вирус днес-отчуждението.

Мимолетните ни връзки, тайните ни списъци с бройки в тефтерчета и стотиците електронни приятелства само доказват паническия ни страх от любов.

Love and Other Drugs

Историята показва по едновременно забавен и стряскащ начин, че страхът от смъртта и самотата върви ръка за ръка с животинския секс и че съвременният бизнес модел на общуване стимулира единствено вълчия апетит за кинти, което допълнително спира топлото в нашите взаимоотношения. Зуик все пак запалва светлинка в тунела и показва еволюция на чувствата.

love_and_other_drugs

Титулярът- Джейк Гиленхал, е агресивен, секси промоутър на фармацевтичните гиганти, тези които с вълшебните си хапчета всеки ден пускат тока в хормоните на милиони хора. От лекарствата им зависи какво ще е настроението ти днес, ще имаш ли апетит, колко силно ще ти се иска секс, и ще успееш ли да го направиш.

Повелител на женските сърца, Джейми хлътва по Маги / Ан Хатауей –артистична и противоречива натура с проблеми. Уговорката им за необвързване не сработва, напротив, преди да стигнат до така дефицитната емоционалност остъргват дъното жестоко.

Ако ти звучи познато, значи все пак си преплувал до другия бряг.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.