London Boulevard (2010) – качествено мръсен британски хумор

London Boulevard (2010)

London Boulevard e силен дебют за сценариста на Departed, Уилям Монахън, най-малкото защото събира на екран Рей Уинстън, Колин Фарел, Кийра Найтли , Дейвид Тюлис и познатите от филмите на Гай Ричи, Стивън Греъм и Дейвид Марсън.

Историята е екранизация на криминален роман със същото заглавие на Ken Bruen. Освободен наскоро затворник-Фарел, се влюбва в най-неподходящата за него жена, актрисата селебрити, Шарлот-Найтли, но вместо да се радва на живота е принуден да се защитава от местния зъл и перверзен гангстер Роб Гант-Уинстън.


London-Boulevard

Насилието в минало и настояще е свързващата нишка между всеки един от персонажите, насилието предопределя и бъдещето им.

Нищо ново като сценарий, но с автентичен диалог, качествен мръсен британски хумор и интелигентно отиграни емоционални сцени. Фаворитът ми е Дейвид Тюлис – пропаднал артист, вдъхновен философ, помощник на Шарлот и автор на не една и две крилати фрази.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

2 thoughts on “London Boulevard (2010) – качествено мръсен британски хумор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.