Limitless / Високо напрежение – умни хапове от Холивуд ни поучават културно (стил в-к Телеграф))

Limitless / Високо напрежение (2011)

В Limitless / Високо напрежение писател в творческа сянка излиза на повърхността благодарение на вълшебно хапче, преконфигуриращо връзките между невроните му по начин, от който и на Стивън Хокинг би му паднало ченето. Писането на екс-лузъра естествено е обречено да мине на заден план – животът не следва изкуството –  за сметка на по-крупни планове, всеки следващ етап от реализирането на които, тласка собственика им на ръба.

Limitless

Брадли Купър (Hangover 1,2) показва, че заслужава да се мотае около пешовете на Де Ниро

– тук с камео. Проблемът е с  фабулата, разгръщаща се подвластно на центробежната сила от действието на “умните хапчета”. Монтажът и цялостната динамика са шлифовани до болка и не оставят секунда за спокоен размисъл, не че такъв въобще е нужен. В крайна сметка се е получил забавен филм със съответната морална поука, която обаче аз културно ще ви спестя.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

3 thoughts on “Limitless / Високо напрежение – умни хапове от Холивуд ни поучават културно (стил в-к Телеграф))

  1. А ето го и първият съвет от мен за този блог. Понеже си на уърдпрес не знам точно как става, но си разрови настройките и си пусни пълната RSS емисия. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.