It’s Complicated (2010)- бухлата баница за секс с екс

It’s Complicated (2010)

В тази бухлата баница за секс с екс и други изконни права на многодетни родители, Мерил Стриип е страдащата (доста неубедително, между другото) от гузна съвест собственичка на гурме-сладкарница, която преживява бурен ренесанс с бившия си мъж Джейк (Алек Болдуин), преди морализаторския жезъл в ръката на Nancy Meyers (Something’s Gotta Give) непоколебимо да я захвърли в обятията на Стив Мартин- самотен, наскоро разведен архитект.

It's Complicated

Алек и Стив, както обикновено са приятно-симпатични, но в случая са заети с това да търкат до блясък “статуята” на Мерил Стриип- Джейн. Последната е инструктирана за  перманентен нервно-истеричен смях, който да ни подсеща, че става въпрос за комедия. Псевдоурокът по феминизъм е поръсен щедро с кроасани, торти и други вкусотии с марката Джейн, с които актьорите са принудени да се тъпчат и превъзнасят до края на лентата. Въпреки солидната си биография на комик, талантът на Стив Мартин така и не се появява, за да разчупи отредения му скучен костюм, но и без него, It’s Complicated притежава достатъчeн актив, за да се превърне във флагман на безчислената армия от разведени майки по света.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.