Friends with Benefits (2011) – може ли секс без обвързване и обратното?

Friends with Benefits (2011)

В Friends with Benefits Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис  иронизират класическите за една необвързваща връзка клишета, докато стъпка по стъпка ги пресъздават дословно.

Романтична комедия от режисьорa на “Лесна, А?” Уил Глък, в която Джъстин Тимбърлейк е новият главен редактор на нюйоркското издание на GQ, привлечен в списанието легенда от ейчара Мила Кунис. Привличането между двамата продължава и в личен план (двамата току що приключили болезнено връзки), се заклеват над електронна ай-библия, че няма да допуснат някакво си емоционално обвързване да рязяде добрия им секс.

После, разбира се, правят точно обратното, иронизирайки променливия си статус през цялото време. Кунис и Тимбърлейк отиграват перфектно изстреляните от сценаристите топки, независимо дали ще са сред гигантски флашмоб на гарата или под чаршафа.

Friends with Benefits

Помага им с всичкки сили и Уди Харелсън –

спортен редактор на лайфстайл иконата, напорист гей и източник на не една и две мъдрости.

Истината е, че антиромантичната дегизировка(“борбата” с клишета) е поставена умело а, вторият, по интересен филм зад може-ли-да-има-секс-без-обвързване всъщност е за междупоколенческите взаимоотношения (останалата в 70-те майка хипарка на Кунис и болният от алцхаймер баща на Тимбърлейк); за вътрешното състояние на съвременната млада душа, по нестабилна и от най- свободните радикали. Ярко греят oще Ричард Дженкинс и Патриша Кларксън.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.