Due Date (2010)

Due Date

Сюжетът в комедията Due Date на Тод Филипс (Последният ергенски запой) е на диета, докато хуморът  преяжда с отлично сготвени смешки. Галифианакис- Итън, е американския превод на Реджеп Иведик- интуитивен неконформист, трогващ с идиотския си лайфстайл, зооморфен вид и артистични амбиции.

Due DateВърши всичко наопаки, в най-неподходящото време и по най-неподходящия начин. Вместо да руши клишетата за политичекса коректност като Борат, Итън преследва по детски наивната си мечта да пробие в Холивуд, без да знае нищо за него. За да блеснат искри в къдриците му, по пътя към Ел Ейт той среща пълната си противоположност. Робърт Дауни е архитекта Питър-  интелигентен и добре образован невротик, който колкото повече бърза за раждането на жена си, толкова повече пречки Итън поставя пред него.

Due Date

Питър ненавижда типове като Итън на молекулярно ниво, което разбира се, поставя началото на едно чудесно приятелство. Спътници в одисеята им са едно мастурбиращо куче, кутия от нес кафе с прахта на бащата на Итън и Джейми Фокс, като подмолния приятел на Питър.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Любима сцена:  Напафкан, Итън кара колата към Мексиканската граница (бърка го с Тексако!). Напушен от дима, Питър се пробужда любвеобилен и халюциниращ. По уредбата се върти Hеy You. Надрусан ли съм, пита Питър. Надрусан ли се чувстваш, отговаря Итън. Роджър Уотърс довършва останалото.

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

1 thought on “Due Date (2010)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.