Date Night(2009) – Стив Карел и Тина Фей в напреднал стадий

Date Night (2009)

Стресната от неизбежните метастази на съпружески съюз в напреднал стадий, семейната двойка на Стив Карел и Тина Фей в Date Night опитва да върне стрелките на брачния часовник назад, с помощта на ултраромантична вечеря в шикозен ресторант.

Date Night

В Манхатън без предварителна резервация подобно начинание би хвърлило грозно петно по репутацията на всеки сглупил нещастник,  но одързостен от неумолимия призрак на домашния сивоч, героят на Карел прави така, че двамата с нежната си половинка да попаднат на всички възможни и невъзможни грешни места и времена, в рамките на същата вечер.

date-night

Духовитите бекхенд/ фортхенд реплики и ситуации са отлично отиграни и режисирани от Shawn Levy, а за скалата на удоволствие се грижи лично Марк Уолбърг, който

гол до кръста разхожда добре тренираното си тяло, около огромни прозрачни, като в Специален доклад екрани и е главен диспечер в ролеркостера на смахнатата двойка.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

6 thoughts on “Date Night(2009) – Стив Карел и Тина Фей в напреднал стадий

  1. >като започнах да влизам в блога ти, бях останал с впечатлението, че отсяваш сеното от плявата. Явно съм се бъркал.

  2. >Ха-ха. Ами, хубаво е да поправиш грешката си О'време.

  3. >Славчо, не греда – червен картон. Погледни отново заглавията на постингите ми.
    Нали не мислиш, че това са заглавията на филмите, които ревюирам?:)

  4. >Приятно филмче, което щеше да е дори по-интересно, ако не ми се струваше, че през цялото време гледам Майкъл Скот и Лиз Лемън.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.