Мадс Микелсен е надрусан с морфин мужик в Coco Chanel and Igor Stravinsky (2010)

За разлика от парфюма на Коко Шанел Номер 5,  както разбираме от филма Coco Chanel and Igor Stravinsky с над 80 съставки, този двучасов апотеоз на скуката притежава само една ценна съставка и това е декорът и камерата, всъщност май станаха две.

Coco Chanel and Igor Stravinsky

Фокусът на мелодрамата естествено е върху баналната любовна афера, но и тя предизвиква симпатии, колкото дълбоко замразена скумрия.

Anna-Mouglalis---Coco-Chanel-&-Igor-Stravinsky-HD720p.avi_snapshot_03.14_[2012.11.15_14.43.34]

По заръка на Ян Кунен (9,99 франка) иначе готиният  Мадс Микелсен(Казино Роял) тук през цялото време изглежда като надрусан с морфин мужик, което навярно трябва да означава, че е разкъсван от терзания мужик. Анна Мауглалис, манекен на Шанел за 2002, изглежда с потенциал за ролята на известната феминистка и флагман на модерните независими жени, но тъпо изнесената теза на простосмъртните, които вехнат под сянката на гениите за тяхната аморалност, правят опита да се уловиш за сламка в морето от сълзи невъзможен.

Ако ни харесваш и искаш да продължим да пишем киноревюта, ще се радваме да ни подкрепиш – цъкни ТУК и поръчай тишърт от сайта branditi.com!

Rate this post
5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

6 thoughts on “Мадс Микелсен е надрусан с морфин мужик в Coco Chanel and Igor Stravinsky (2010)

  1. Pingback: vans slip on damen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.