Better Call Saul или защо смятаме да се чупим (поне за малко) в Албакърки

С четвърти сезон на Better Call Saul Боб Оденкърк, съвсем заслужено е в апогея на славата си. С дълга, но незабелязана кариера(Mr. Show with Bob and David 1998-95), името му изгря с персонажа на гъвкавия и винаги в беда шано-адвокат в Breaking Bad. Възможностите за развитие на Сол Гудман правилно са подсказали посоката на екипа на Винс Гилиган. Better Call Saul е прикуел (шест години преди) на Breaking Bad, в който са се намърдали почти всички герои от флагмана, без Уолтър Уайт и Джеси Пинкман.

Биографията на трудно удържащият се в правия път Джими Макгийл преди да ушие сам костюма на Сол лъскавия,-с торбата-трикове Гудман, е разработена в най-малък детайл. Религиозното обожание, с което феновете на Breaking Bad чакаме с нетърпение и величаем всяко ново творение от познатата вселена в Албакърки, се разбира от само себе си.

Нивото в сантиметри на всеки епизод, като писане, снимане, диалог, игра, надхвърля в пъти това на река Дунав. Ретро изпипаната визия и атмосфера, времето и вниманието отделено на всеки психологически детайл в развитието на характерите оправдават лоялността ни. С две думи качеството е безкомпромисно, Боб се нарежда с измамна лекота до Браян Кранстън и Аарон Пол.

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.